Termeni şi condiţii

1. Acceptarea conditiilor

Prin utilizarea acestui site, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Accesul si utilizarea acestui site sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor si regulamentelor aplicabile. Accesand si utilizand site-ul, acceptati in mod expres si implicit, fara limitari sau calificari, aceste conditii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri intre dumneavoastra si ebibliophil.ro sunt inlocuite prin prevederile prezentelor conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, Conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parasiti acest site.

Utilizarea site-ului nu se va face in scopul gazduirii, copierii, stocarii, transmiterii, publicarii sau distribuirii oricaror materiale care contin virusi sau alte programe informatice ce au rolul de a cauza distrugeri totale sau partiale.

2. Proprietatea continutului

Site-ul si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzind fara limitare toate textele si imaginile (continut), sunt in proprietatea si sub dreptul de autor (copyright) al ebibliophil.ro sau al altora cu toate drepturile rezervate cu exceptia cazului in care este altfel specificat. Este strict interzisa utilizarea oricarui continut fara permisiunea in scris a proprietarului continutului.

3. Continut generat de utilizatori

Membrii inregistrati ai site-ului, denumiti in continuare utilizatori, pot genera continut in paginile site-ului prin publicarea diferitelor informatii in cadrul acestora. Continutul generat de utilizatori in paginile site-ului trebuie sa respecte legile privind proprietatea intelectuala. In cazul in care informatiile publicate apartin unor terte persoane, trebuie precizata sursa continutului. In cazul in care titularii drepturilor de proprietate intelectuala solicita acest lucru, informatiile publicate pe site pot fi sterse de catre administratori.

4. Limitari de ordin tehnic ale serviciilor

ebibliophil.ro nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile sitului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata/nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

5. Confidentialitate

Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail a dumneavoastra pe care o transmiteti pe site prin posta electronica sau prin alta modalitate vor fi folosite in conformitate cu legea in vigoare. Toate informatiile personale primite au caracter confidential si nu vor fi oferite sau vandute la terte parti.

6. Limitarea raspunderii

ebibliophil.ro nu poate fi facut raspunzatoar in nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate in acest site web.

ebibliophil.ro nu garanteaza in nici un fel acuratetea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informatiilor sau al materialelor cuprinse in acest sit.

ebibliophil.ro nu poate fi tras la raspundere pentru continutulprezentat pe site, acesta fiind prezntat in scop informativ, nu in scop comercial.

ebibliophil.ro se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile directe sau indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.

eBiblioPhil
Top