> > Uşor bătea vântul spre Franţa
Uşor bătea vântul spre Franţa
SeriaOpere XX
Serie/ColecțieColecţia Opere XX
Autor
Cod de legătură070
EdituraRAO
Locul publicăriiBucureşti
Data publicării2011
Tematicaliteratură engleză Informatii suplimentare despre literatură engleză
 
Nota 0/5.00 (0 voturi)

Biblioteca mea

Notă generală

Se intampla in Franta, in timpul razboiului, cand nu era vreme pentru dragoste. Cand John Franklin, pilotul bombardierului Wellington, aterizeaza fortat in Franta ocupata, din vremea celui de Al Doilea Razboi Mondial, nu avea decat doua lucruri in minte: siguranta echipajului sau si sa-si ingrijeasca bratul grav ranit. Norocul le surade si sunt adapostiti in casa unui fermier a carui familie isi risca viata pentru a le oferi protectie si a-i ajuta sa se insanatoseasca, planuind sa ii ajute sa se intoarca in Marea Britanie. Dar pe parcursul calduroasei veri ce veni, ofiterul englez se indragosteste de fata fermierului francez, Francoise, si totul se transforma intr-o mistuitoare poveste de dragoste si razboi, demonstrandu-ne cum chiar si in mijlocul ororilor razboiului, se pot naste dragostea si fericirea. Dar fortele germane patruleaza prin zona si singura lor sansa de a supravietui e fuga: fuga din Franta.
Uşor bătea vântul spre Franţa [ Carte ] / H. E. Bates ; Traducere: Ada Ludo . - Loc publicare: Bucureşti , 2011 , RAO : Bates, Herbert Ernest : Ludo, Ada [ trad. ] . - 281 p. : Carte tipărită . - Colecția: Colecţia Opere XX
SeriaOpere XX
TitluUşor bătea vântul spre Franţa
Mențiune de responsabilitateH. E. Bates ; Traducere: Ada Ludo
Mențiune de responsabilitate secundarătraducere din limba engleză Ada Ludo
Autor
Cod de legătură070
EdituraRAO
Locul publicăriiBucureşti
Data publicării2011
Serie/ColecțieColecţia Opere XX
EditorLudo, Ada Ada - (trad.) Informatii suplimentare despre Ludo, Ada
LimbaRomână
Tematicaliteratură engleză Informatii suplimentare despre literatură engleză
Indice CZU821.111-31=135.1
Detalii fiziceCarte tipărită
Paginaţie281 p.
Divizionara • 821
101##a rum
200##a Uşor bătea vântul spre Franţa
200##f H. E. Bates ; Traducere: Ada Ludo
200##g traducere din limba engleză Ada Ludo
210##a Bucureşti
210##c RAO
210##d 2011
215##a 281 p.
215##c Carte tipărită
215##d Tip coperta:Brosata
225##a Colecţia Opere XX
300##a Se intampla in Franta, in timpul razboiului, cand nu era vreme pentru dragoste. Cand John Franklin, pilotul bombardierului Wellington, aterizeaza fortat in Franta ocupata, din vremea celui de Al Doilea Razboi Mondial, nu avea decat doua lucruri in minte: siguranta echipajului sau si sa-si ingrijeasca bratul grav ranit. Norocul le surade si sunt adapostiti in casa unui fermier a carui familie isi risca viata pentru a le oferi protectie si a-i ajuta sa se insanatoseasca, planuind sa ii ajute sa se intoarca in Marea Britanie. Dar pe parcursul calduroasei veri ce veni, ofiterul englez se indragosteste de fata fermierului francez, Francoise, si totul se transforma intr-o mistuitoare poveste de dragoste si razboi, demonstrandu-ne cum chiar si in mijlocul ororilor razboiului, se pot naste dragostea si fericirea. Dar fortele germane patruleaza prin zona si singura lor sansa de a supravietui e fuga: fuga din Franta.
410##t Opere XX
606##a literatură engleză
675##a 821.111-31=135.1
686##a 821
700##a Bates, Herbert Ernest
702##a Ludo, Ada
702##b Ada
700##4 070
702##4 trad.

Recenzii

eBiblioPhil
Top