> > Societatea comercială : contracte, cereri, acţiuni
Societatea comercială : contracte, cereri, acţiuni
SeriaGhidul juridic practic
Serie/ColecțieColecţia Ghid juridic practic
Autor
EdituraEditura Universitară
Locul publicăriiBucureşti
Data publicării2007
TipografieFedprint
Locul produceriiBucureşti
Tematicasocietăţi comerciale Informatii suplimentare despre societăţi comerciale
 
Nota 0/5.00 (0 voturi)

Biblioteca mea

Notă generală

Editura Universitara lanseaza colectia Ghid juridic practic, in cadrul careia se inscrie seria lucrarilor aplicative pentru uzul tuturor categoriilor de juristi (avocati, consilieri juridici, jurisconsulti si nu numai), al studentilor in drept si al celor de la facultatile de stiinte economice, al intreprinderilor… Prezenta lucrare, elaborata sub semnul etapelor pe care le parcurge, in evolutie, o societate comerciala indiferent de profil - usureaza considerabil consultarea ei. Iar daca in succesiune logica, bine conceputa, contractul comercial este alternat, cu toate genurile de cereri si actiuni posibile in justitie, intareste convingerea ca facilitatile pe care le ofera aceasta lucrare de anvergura in literatura de specialitate, sunt de bun augur. Dar, ceea ce mai trebuie subliniat, este faptul ca in multitudinea actelor juridice infatisate in aceasta lucrare, numeroase cereri si actiuni in justitie poarta pecetea ineditului, iar un numar important de contracte supun atentiei teoreticienilor si practicienilor stiintei juridice propuneri de lege ferenda pledand pentru igienizareatextelor si inlaturarea clauzelor stufoase si evident inutile. Editura Universitara considera ca lucrarea se recomanda si prin prezenta in genericul ei a unor personalitati consacrate in materie.
Societatea comercială : contracte, cereri, acţiuni [ Carte ] : ghid juridic practic / Prof. univ. dr. Iosif Robi Urs, Av. drd. Carmen Todică, Cons. Jur. Chiriac Manuşaride . - Loc publicare: Bucureşti , 2007 , Editura Universitară , Fedprint : Urs, Iosif R. : Todică, Carmen : Manuşaride, Chiriac [ 70 ] . - 756 p. : Carte tipărită . - Colecția: Colecţia Ghid juridic practic
SeriaGhidul juridic practic
TitluSocietatea comercială : contracte, cereri, acţiuni
Alte informaţii la titlughid juridic practic
Mențiune de responsabilitateProf. univ. dr. Iosif Robi Urs, Av. drd. Carmen Todică, Cons. Jur. Chiriac Manuşaride
Autor
EdituraEditura Universitară
Locul publicăriiBucureşti
Data publicării2007
TipografieFedprint
Locul produceriiBucureşti
Serie/ColecțieColecţia Ghid juridic practic
Autor alternativ
Autor alternativ
EditorManuşaride, Chiriac Chiriac - (70) Informatii suplimentare despre Manuşaride, Chiriac
LimbaRomână
Tematicasocietăţi comerciale Informatii suplimentare despre societăţi comerciale
Indice CZU347.72
Detalii fiziceCarte tipărită
Paginaţie756 p.
Divizionara • 34/36
101##a rum
200##a Societatea comercială : contracte, cereri, acţiuni
200##e ghid juridic practic
200##f Prof. univ. dr. Iosif Robi Urs, Av. drd. Carmen Todică, Cons. Jur. Chiriac Manuşaride
210##a Bucureşti
210##c Editura Universitară
210##d 2007
210##e Bucureşti
210##g Fedprint
215##a 756 p.
215##c Carte tipărită
215##d 200x270
225##a Colecţia Ghid juridic practic
300##a Editura Universitara lanseaza colectia Ghid juridic practic, in cadrul careia se inscrie seria lucrarilor aplicative pentru uzul tuturor categoriilor de juristi (avocati, consilieri juridici, jurisconsulti si nu numai), al studentilor in drept si al celor de la facultatile de stiinte economice, al intreprinderilor… Prezenta lucrare, elaborata sub semnul etapelor pe care le parcurge, in evolutie, o societate comerciala indiferent de profil - usureaza considerabil consultarea ei. Iar daca in succesiune logica, bine conceputa, contractul comercial este alternat, cu toate genurile de cereri si actiuni posibile in justitie, intareste convingerea ca facilitatile pe care le ofera aceasta lucrare de anvergura in literatura de specialitate, sunt de bun augur. Dar, ceea ce mai trebuie subliniat, este faptul ca in multitudinea actelor juridice infatisate in aceasta lucrare, numeroase cereri si actiuni in justitie poarta pecetea ineditului, iar un numar important de contracte supun atentiei teoreticienilor si practicienilor stiintei juridice propuneri de lege ferenda pledand pentru igienizareatextelor si inlaturarea clauzelor stufoase si evident inutile. Editura Universitara considera ca lucrarea se recomanda si prin prezenta in genericul ei a unor personalitati consacrate in materie.
410##t Ghidul juridic practic
606##a societăţi comerciale
675##a 347.72
686##a 34/36
700##a Urs, Iosif R.
701##a Todică
701##a Manuşaride
702##a Todică, Carmen
702##a Manuşaride, Chiriac
702##b Chiriac
702##4 70

Recenzii

eBiblioPhil
Top