> > Protectia europeana a drepturilor omului. Editia a III-a, revizuita si adaugita
Protectia europeana a drepturilor omului. Editia a III-a, revizuita si adaugita
SeriaMaster
Serie/ColecțieMaster
Autor
EdituraC.H. Beck
Locul publicăriiBucureşti
Data publicării2008
Tematicadrepturile omului Informatii suplimentare despre drepturile omului
 
Nota 0/5.00 (0 voturi)

Biblioteca mea

Notă generală

Editia a treia a lucrarii Protectia europeana a drepturilor omului cuprinde o serie de elemente de noutate survenite in ultimii ani, cum ar fi: noi dezvoltari jurisprudentiale ale instantei de la Strasbourg, inclusiv prin tratarea unora din cele mai recente hotarari impotriva Romaniei, dar si prin valorificarea unor hotarari de impact in domenii controversate; modificarile survenite in dreptul Uniunii Europene, cu privire speciala asupra drepturilor fundamentale si a prevederilor dedicate acestora din Tratatul de la Lisabona; infiintarea Agentiei Drepturilor Fundamentale a Uniunii Europene s.a. Volumul de fata se adreseaza studentilor, masteranzilor, doctoranzilor, dar si practicienilor interesati de domeniul din ce in ce mai dinamic al protectiei europene a drepturilor omului.
Protectia europeana a drepturilor omului. Editia a III-a, revizuita si adaugita [ Carte ] / Bianca Selejan-Guţan . - Mentiune editie: Ed. a 3-a rev. şi adăug. . - Loc publicare: Bucureşti , 2008 , C.H. Beck : Bianca Selejan-Gutan . - 312 . - Colecția: Master
SeriaMaster
TitluProtectia europeana a drepturilor omului. Editia a III-a, revizuita si adaugita
Mențiune de responsabilitateBianca Selejan-Guţan
Autor
EdituraC.H. Beck
Locul publicăriiBucureşti
Data publicării2008
Serie/ColecțieMaster
LimbaRomână
Tematicadrepturile omului Informatii suplimentare despre drepturile omului
Indice CZU341.231.14(4)
Indice CZU342.7(4)
Paginaţie312
EdițieEd. a 3-a rev. şi adăug.
101##a rum
200##a Protectia europeana a drepturilor omului. Editia a III-a, revizuita si adaugita
200##f Bianca Selejan-Guţan
205##a Ed. a 3-a rev. şi adăug.
210##a Bucureşti
210##c C.H. Beck
210##d 2008
215##a 312
215##d Tip coperta:Brosata
225##a Master
300##a Editia a treia a lucrarii Protectia europeana a drepturilor omului cuprinde o serie de elemente de noutate survenite in ultimii ani, cum ar fi: noi dezvoltari jurisprudentiale ale instantei de la Strasbourg, inclusiv prin tratarea unora din cele mai recente hotarari impotriva Romaniei, dar si prin valorificarea unor hotarari de impact in domenii controversate; modificarile survenite in dreptul Uniunii Europene, cu privire speciala asupra drepturilor fundamentale si a prevederilor dedicate acestora din Tratatul de la Lisabona; infiintarea Agentiei Drepturilor Fundamentale a Uniunii Europene s.a. Volumul de fata se adreseaza studentilor, masteranzilor, doctoranzilor, dar si practicienilor interesati de domeniul din ce in ce mai dinamic al protectiei europene a drepturilor omului.
410##t Master
606##a drepturile omului
675##a 341.231.14(4)
675##a 342.7(4)
700##a Bianca Selejan-Gutan

Recenzii

eBiblioPhil
Top