> > Petrecerea Steel, D.
Petrecerea  Steel, D.
Autor
EdituraLira
Locul publicăriiBucureşti
Data publicării2011
 
Nota 0/5.00 (0 voturi)

Biblioteca mea

Notă generală

Cu doua fiice gemene absolvente de liceu, un fiu student la Dartmouth si un copil de gradinita din a doua casatorie, avocata Olympia Crawford Rubinstein pare capabila sa rezolve orice problema cu gratie si umor. Totul pana intr-o frumoasa zi de mai, cand primeste o invitatie pentru fiicele ei la cel mai exclusivist bal de debut din New York, iar lucrurile o iau complet razna.Pentru Harry, sotul ei, ideea unui bal simandicos este respingatoare. Veronica, fiica rebela, pare incantata sa participe, iar sora ei geamana, Virginia, se gandeste deja la rochia perfecta. Fostul sot al Olympiei isi face si el aparitia, vazand in acest bal ocazia perfecta pentru un conflict in familie. Ca si cum n-ar fi fost de-ajuns, Charlie, fiul student, se afla intr-un punct-cheie al vietii sale si are nevoie de mama lui mai multdecat oricand.Penduland intre criza fiului si suferinta fiicei parasite de iubit, intre varicela si dezbaterile politice din propria casa, Olympia este pe punctul de a ceda..., cand o serie de evenimente neasteptate transforma o noapte dezastruoasa intr-una magica. Pe masura ce se vindeca rani vechi, se rup bariere si se nasc noi traditii, un bal al debutantelor devine elementul catalizator pentru schimbare, acceptare si dragoste.
Petrecerea Steel, D. [ Carte ] / Danielle Steel ; Traducere din limba engleză: Mihaela Popescu . - Loc publicare: Bucureşti , 2011 , Lira : Steel, Danielle : Popescu, Mihaela, trad. [ trad. ] . - 176 p. : Carte tipărită
TitluPetrecerea Steel, D.
Mențiune de responsabilitateDanielle Steel ; Traducere din limba engleză: Mihaela Popescu
Autor
EdituraLira
Locul publicăriiBucureşti
Data publicării2011
EditorPopescu, Mihaela, trad. - (trad.) Informatii suplimentare despre Popescu, Mihaela, trad.
LimbaRomână
Indice CZU821.111(73)-31=135.1
Detalii fiziceCarte tipărită
Paginaţie176 p.
Divizionara • 821
101##a rum
200##a Petrecerea Steel, D.
200##f Danielle Steel ; Traducere din limba engleză: Mihaela Popescu
210##a Bucureşti
210##c Lira
210##d 2011
215##a 176 p.
215##c Carte tipărită
215##d 107x177
300##a Cu doua fiice gemene absolvente de liceu, un fiu student la Dartmouth si un copil de gradinita din a doua casatorie, avocata Olympia Crawford Rubinstein pare capabila sa rezolve orice problema cu gratie si umor. Totul pana intr-o frumoasa zi de mai, cand primeste o invitatie pentru fiicele ei la cel mai exclusivist bal de debut din New York, iar lucrurile o iau complet razna.Pentru Harry, sotul ei, ideea unui bal simandicos este respingatoare. Veronica, fiica rebela, pare incantata sa participe, iar sora ei geamana, Virginia, se gandeste deja la rochia perfecta. Fostul sot al Olympiei isi face si el aparitia, vazand in acest bal ocazia perfecta pentru un conflict in familie. Ca si cum n-ar fi fost de-ajuns, Charlie, fiul student, se afla intr-un punct-cheie al vietii sale si are nevoie de mama lui mai multdecat oricand.Penduland intre criza fiului si suferinta fiicei parasite de iubit, intre varicela si dezbaterile politice din propria casa, Olympia este pe punctul de a ceda..., cand o serie de evenimente neasteptate transforma o noapte dezastruoasa intr-una magica. Pe masura ce se vindeca rani vechi, se rup bariere si se nasc noi traditii, un bal al debutantelor devine elementul catalizator pentru schimbare, acceptare si dragoste.
675##a 821.111(73)-31=135.1
686##a 821
700##a Steel, Danielle
702##a Popescu, Mihaela, trad.
702##4 trad.

Recenzii

eBiblioPhil
Top