> > Pecetea runelor
Pecetea runelor
Autor
EdituraCorint Junior
Locul publicăriiBucureşti
Data publicării2009
Categoria de subiectLiteratură engleză
TematicaLiteratură engleză. Proză Informatii suplimentare despre Literatură engleză. Proză
 
Nota 0/5.00 (0 voturi)

Biblioteca mea

Notă generală

O poveste extraordinara ce se desfasoara in lumea zeilor scandinavi.La cinci sute de ani dupa Sfarsitul Lumii, goblinii au aparut iarasi in pivnita...Ei o numesc semnul ruinei...Maddy Smith - nascuta cu forma ruginie a unei rune in palma - a fost intotdeauna ca o straina in satul ei. Pentru ca oamenii din Malbry cred ca un semn al runei este un simbol al vechilor zei, un insemn al magiei. Iar aceasta, dupa cum stie toata lumea, duce direct spre Haos. Periculos!Dar lui Maddy ii place sa puna magia la treaba, chiar daca doar pentru a controla niste goblini sacaitori. Şi, de fiecare data cand cel mai bun prieten al ei - un strain bun de nimic pe nume Un-Ochi - venea in vizita, o invata din ce in ce mai multe despre stravechile lucruri: despre zei si vraji, despre rune si inselaciuni.Acum Un-Ochi a venit din nou si vrea ca fata sa deschida Dealul Calului Rosu si sa coboare in Lumea de Dedesubt, ca sa recupereze un obiect al vechilor zei.Altfel, se pare c-ar veni Sfarsitul Tuturor Lucrurilor. Din nou...O escapada grandioasa in inima stravechilor povesti scandinave: salbatica, periculoasa, inventiva si minunat de plina de imaginatie.
Pecetea runelor [ Carte ] : roman / Joanne Harris ; traducere de Bogdan Perdivară . - Loc publicare: Bucureşti , 2009 , Corint Junior : Harris, Joanne : Perdivară, Bogdan [ trad. ] . - 511 p. : Carte tipărită
TitluPecetea runelor
Alte informaţii la titluroman
Mențiune de responsabilitateJoanne Harris ; traducere de Bogdan Perdivară
Mențiune de responsabilitate secundarătrad.: Bogdan Perdivară
Informaţii la titlu • Runemarks [tit. orig.]
Autor
EdituraCorint Junior
Locul publicăriiBucureşti
Data publicării2009
EditorPerdivară, Bogdan Bogdan - (trad.) Informatii suplimentare despre Perdivară, Bogdan
LimbaRomână
Categoria de subiectLiteratură engleză
TematicaLiteratură engleză. Proză Informatii suplimentare despre Literatură engleză. Proză
Indice CZU821.111-93-31=135.1
Detalii fiziceCarte tipărită
Paginaţie511 p.
Divizionara • 821, • T
101##a rum
200##a Pecetea runelor
200##e roman
200##f Joanne Harris ; traducere de Bogdan Perdivară
200##g trad.: Bogdan Perdivară
210##a Bucureşti
210##c Corint Junior
210##d 2009
215##a 511 p.
215##c Carte tipărită
215##d 155x235
300##a O poveste extraordinara ce se desfasoara in lumea zeilor scandinavi.La cinci sute de ani dupa Sfarsitul Lumii, goblinii au aparut iarasi in pivnita...Ei o numesc semnul ruinei...Maddy Smith - nascuta cu forma ruginie a unei rune in palma - a fost intotdeauna ca o straina in satul ei. Pentru ca oamenii din Malbry cred ca un semn al runei este un simbol al vechilor zei, un insemn al magiei. Iar aceasta, dupa cum stie toata lumea, duce direct spre Haos. Periculos!Dar lui Maddy ii place sa puna magia la treaba, chiar daca doar pentru a controla niste goblini sacaitori. Şi, de fiecare data cand cel mai bun prieten al ei - un strain bun de nimic pe nume Un-Ochi - venea in vizita, o invata din ce in ce mai multe despre stravechile lucruri: despre zei si vraji, despre rune si inselaciuni.Acum Un-Ochi a venit din nou si vrea ca fata sa deschida Dealul Calului Rosu si sa coboare in Lumea de Dedesubt, ca sa recupereze un obiect al vechilor zei.Altfel, se pare c-ar veni Sfarsitul Tuturor Lucrurilor. Din nou...O escapada grandioasa in inima stravechilor povesti scandinave: salbatica, periculoasa, inventiva si minunat de plina de imaginatie.
517##a Runemarks [tit. orig.]
606##a Literatură engleză. Proză
615##a Literatură engleză
675##a 821.111-93-31=135.1
686##a 821
686##a T
700##a Harris, Joanne
702##a Perdivară, Bogdan
702##b Bogdan
702##4 trad.

Recenzii

eBiblioPhil
Top