> > Exercitii si analize gramaticale - gimnaziu si liceu (sintaxa)
Exercitii si analize gramaticale - gimnaziu si liceu (sintaxa)
Autor
EdituraCarminis
Data publicării2007
 
Nota 0/5.00 (0 voturi)

Biblioteca mea

Notă generală

Lucrarea prezinta celor interesati posibilitatea de a se pregati singuri si de a efectua totodata autocontrolul. Textele analizate, exercitiile propuse si enunturile anume selectate, cuprind o varietate de fapte gramaticale necesare formarii deprinderii de a efectua analize corecte. Analiza morfosintactica a propozitiei si analiza sintactica a frazei se pot efectua prin mai multe procedee. Exista deci, diferite sisteme analitice ale unui enunt. Pentru evidentierea raporturilor, s-a recurs la scheme.
Exercitii si analize gramaticale - gimnaziu si liceu (sintaxa) [ Carte ] , 2007 , Carminis : Silviu Constantinescu . - 270 pagini
TitluExercitii si analize gramaticale - gimnaziu si liceu (sintaxa)
Autor
EdituraCarminis
Data publicării2007
Paginaţie270 pagini
200##a Exercitii si analize gramaticale - gimnaziu si liceu (sintaxa)
210##c Carminis
210##d 2007
215##a 270 pagini
300##a Lucrarea prezinta celor interesati posibilitatea de a se pregati singuri si de a efectua totodata autocontrolul. Textele analizate, exercitiile propuse si enunturile anume selectate, cuprind o varietate de fapte gramaticale necesare formarii deprinderii de a efectua analize corecte. Analiza morfosintactica a propozitiei si analiza sintactica a frazei se pot efectua prin mai multe procedee. Exista deci, diferite sisteme analitice ale unui enunt. Pentru evidentierea raporturilor, s-a recurs la scheme.
700##a Silviu Constantinescu

Recenzii

eBiblioPhil
Top