> > Dreptul comertului international. Vol. II
Dreptul comertului international. Vol. II
Conținut înDreptul comerţului internaţional
Serie/ColecțieDreptul comerţului internaţional
Autor
EdituraC.H. Beck
Data publicării2009
 
Nota 0/5.00 (0 voturi)

Biblioteca mea

Notă generală

Lucrarea Dreptul comertului international. Volumul II este conceputa in doua volume. Primul volum examineaza notiunea, delimitarea, evolutia, izvoarele si principiile dreptului comertului international, participantii la activitatea de comert international si falimentul international. Primul volum se intregeste cu cel de-al doilea, care trateaza contractele de comert international, titlurile de valoare, modalitatile de plata si arbitrajul comercial international. Problematica abordata ofera o imagine de ansamblu a relatiilor comerciale si a cooperarii economice internationale, iar institutiile juridice sunt prezentate in cadrul general asigurat de legislatia romana si in concordanta cu exigentele relatiilor comerciale internationale. Prin imbinarea expunerii teoretice cu solutiile jurisprudentei, cartea poate contribui la informarea celor interesati de problemele comertului international in contextul integrarii europene, fiind utila atat cercetarii, invatamantului superior, cat si practicienilor.
Dreptul comertului international. Vol. II [ Carte ] , 2009 , C.H. Beck : Ioan Macovei . - 472 . - Colecția: Dreptul comerţului internaţional
Conținut înDreptul comerţului internaţional
TitluDreptul comertului international. Vol. II
Autor
EdituraC.H. Beck
Data publicării2009
Serie/ColecțieDreptul comerţului internaţional
LimbaRomână
Paginaţie472
101##a rum
200##a Dreptul comertului international. Vol. II
200##h vol.2
210##c C.H. Beck
210##d 2009
215##a 472
215##d Tip coperta:Brosata
225##a Dreptul comerţului internaţional
300##a Lucrarea Dreptul comertului international. Volumul II este conceputa in doua volume. Primul volum examineaza notiunea, delimitarea, evolutia, izvoarele si principiile dreptului comertului international, participantii la activitatea de comert international si falimentul international. Primul volum se intregeste cu cel de-al doilea, care trateaza contractele de comert international, titlurile de valoare, modalitatile de plata si arbitrajul comercial international. Problematica abordata ofera o imagine de ansamblu a relatiilor comerciale si a cooperarii economice internationale, iar institutiile juridice sunt prezentate in cadrul general asigurat de legislatia romana si in concordanta cu exigentele relatiilor comerciale internationale. Prin imbinarea expunerii teoretice cu solutiile jurisprudentei, cartea poate contribui la informarea celor interesati de problemele comertului international in contextul integrarii europene, fiind utila atat cercetarii, invatamantului superior, cat si practicienilor.
461##t Dreptul comerţului internaţional
700##a Ioan Macovei

Recenzii

eBiblioPhil
Top