> > Drept administrativ. Caiet de seminar
Drept administrativ. Caiet de seminar
Autor
EdituraC.H. Beck
Locul publicăriiBucureşti
Data publicării2009
 
Nota 0/5.00 (0 voturi)

Biblioteca mea

Notă generală

Lucrarea isi propune sa ofere un material util pentru desfasurarea activitatilor de seminar, facilitand cunoasterea, intelegerea si insusirea problematicii dreptului administrativ. Cartea se adreseaza studentilor si masteranzilor facultatilor de drept si administratie publica, acolo unde este studiata disciplina Drept administrativ, furnizand teme de dezbatere si teste de verificare a cunostintelor pentru activitatea de seminar. Fiecare capitol cuprinde tematica seminarului, inventarul legislatiei relevante, scheme de fixare a materiei, intrebari, analize, comparatii, teste grila si bibliografia fundamentala, urmarind sa dezvolte deprinderile studentului/masterandului de a opera cu notiunile specifice dreptului administrativ in context practic. Lucrarea isi doreste sa inlature invatarea mecanica, punand accent pe munca proprie de cercetare si pe intelegerea unor notiuni in comparatie cu altele. Pentru a rezolva intrebarile si testele grila, studentul/masterandul este antrenat intr-o munca de cercetare pe cont propriu a literaturii juridice de specialitate si a legislatiei in domeniu.
Drept administrativ. Caiet de seminar [ Carte ] : Caiet de seminar / Cătălin-Silviu Săraru . - Loc publicare: Bucureşti , 2009 , C.H. Beck : Sararu Catalin-Silviu . - 152
TitluDrept administrativ. Caiet de seminar
Alte informaţii la titluCaiet de seminar
Mențiune de responsabilitateCătălin-Silviu Săraru
Autor
EdituraC.H. Beck
Locul publicăriiBucureşti
Data publicării2009
Paginaţie152
200##e Caiet de seminar
200##f Cătălin-Silviu Săraru
200##a Drept administrativ. Caiet de seminar
210##a Bucureşti
210##c C.H. Beck
210##d 2009
215##a 152
215##d Tip coperta:Brosata
300##a Lucrarea isi propune sa ofere un material util pentru desfasurarea activitatilor de seminar, facilitand cunoasterea, intelegerea si insusirea problematicii dreptului administrativ. Cartea se adreseaza studentilor si masteranzilor facultatilor de drept si administratie publica, acolo unde este studiata disciplina Drept administrativ, furnizand teme de dezbatere si teste de verificare a cunostintelor pentru activitatea de seminar. Fiecare capitol cuprinde tematica seminarului, inventarul legislatiei relevante, scheme de fixare a materiei, intrebari, analize, comparatii, teste grila si bibliografia fundamentala, urmarind sa dezvolte deprinderile studentului/masterandului de a opera cu notiunile specifice dreptului administrativ in context practic. Lucrarea isi doreste sa inlature invatarea mecanica, punand accent pe munca proprie de cercetare si pe intelegerea unor notiuni in comparatie cu altele. Pentru a rezolva intrebarile si testele grila, studentul/masterandul este antrenat intr-o munca de cercetare pe cont propriu a literaturii juridice de specialitate si a legislatiei in domeniu.
700##a Sararu Catalin-Silviu

Recenzii

eBiblioPhil
Top