> > Creditul bancar. De la teorie la practica
Creditul bancar. De la teorie la practica
Autor
EdituraC.H. Beck
Locul publicăriiBucureşti
Data publicării2009
 
Nota 0/5.00 (0 voturi)

Biblioteca mea

Notă generală

In aceasta lucrare sunt evidentiate aspectele de fond ale unui produs bancar extrem de complex si in plina ascensiune – Creditul Bancar, printr-o abordare interdisciplinara, gratie conexiunilor acestuia cu toate domeniile, in special, juridic si economic. Sunt supuse analizei noastre repere generale privind creditul, tehnica angajarii acestuia, riscurile care insotesc frecvent acest produs bancar, dimensiunea contabila a creditului bancar. Abordarea acesteia releva cu prisosinta complexitatea acestui produs, intregeste intelesul acestuia de categorie economico-financiara. Pentru juristul de rand, se releva dimensiunea practica, a inregistrarii si evidentierii, pe varietati de credite, pe categorii de clientela si in varii situatii. Lucrarea are, in egala masura, valente teoretice si practice, utile in activitatea oricarei persoane si se adreseaza unei arii largi de beneficiari – teoreticieni si practicieni din toate domeniile, in special, juridic si economic, putand constitui un indrumar in activitatea acestora.
Creditul bancar. De la teorie la practica [ Carte ] : De la teorie la practică / Marinela Daniela Manea, Rada Postolache . - Loc publicare: Bucureşti , 2009 , C.H. Beck : Manea Marinela Daniela . - 224
TitluCreditul bancar. De la teorie la practica
Alte informaţii la titluDe la teorie la practică
Mențiune de responsabilitateMarinela Daniela Manea, Rada Postolache
Autor
EdituraC.H. Beck
Locul publicăriiBucureşti
Data publicării2009
Paginaţie224
200##a Creditul bancar. De la teorie la practica
200##e De la teorie la practică
200##f Marinela Daniela Manea, Rada Postolache
210##c C.H. Beck
210##d 2009
210##a Bucureşti
215##a 224
215##d Tip coperta:Brosata
300##a In aceasta lucrare sunt evidentiate aspectele de fond ale unui produs bancar extrem de complex si in plina ascensiune – Creditul Bancar, printr-o abordare interdisciplinara, gratie conexiunilor acestuia cu toate domeniile, in special, juridic si economic. Sunt supuse analizei noastre repere generale privind creditul, tehnica angajarii acestuia, riscurile care insotesc frecvent acest produs bancar, dimensiunea contabila a creditului bancar. Abordarea acesteia releva cu prisosinta complexitatea acestui produs, intregeste intelesul acestuia de categorie economico-financiara. Pentru juristul de rand, se releva dimensiunea practica, a inregistrarii si evidentierii, pe varietati de credite, pe categorii de clientela si in varii situatii. Lucrarea are, in egala masura, valente teoretice si practice, utile in activitatea oricarei persoane si se adreseaza unei arii largi de beneficiari – teoreticieni si practicieni din toate domeniile, in special, juridic si economic, putand constitui un indrumar in activitatea acestora.
700##a Manea Marinela Daniela

Recenzii

eBiblioPhil
Top