> > Cadastru general
Cadastru general
Autor
EdituraCH Beck
Locul publicăriiBucureşti
Data publicării2003
Tematicacadastru Informatii suplimentare despre cadastru
 
Nota 0/5.00 (0 voturi)

Biblioteca mea

Notă generală

In lucrarea de fata se prezinta si se discuta o parte din numeroasele si delicatele probleme legate de introducerea cadastrului general fara pretentia de a le rezolva. In selectarea lor si la extensia acordata in tratare, s-a avut in vedere importanta acestora pentru practica, respectiv masura in care ele sunt sau nu de competenta si obligatia specialistului in cadastru. In acelasi spirit sunt abordate si aspectele din domeniile de granita cu alte discipline, procedeele moderne de lucru ce tind sa se generalizeze, dar si cele clasice care vor mai dainui un timp. Cunostintele se prezinta intr-o succesiune logica, in conformitate cu desfasurarea lucrarilor si in spiritul normelor tehnice si juridice in vigoare. Speram ca maniera de organizare si prezentare sa permita urmarirea, intelegerea si retinerea notiunilor prezentate. Lucrarea este in primul rand un curs universitar ce se adreseaza studentilor facultatilor si colegiilor de profil dar si celor de alte specialitati cu preocupari in domeniu. In egala masura poate fi utila personalului din institutia cadastrului, din firmele de proiectare autorizate de ONCGC, birourile notariale, de carte funciara, agentii imobiliare s.a, care pot gasi un sprijin in rezolvarea problemelor complexe ale introducerii si intretinerii cadastrului in Romania.
Cadastru general [ Carte ] / Prof. dr. ing. Nicolae Boş . - Loc publicare: Bucureşti , 2003 , CH Beck : Boş, Nicolae . - 365 p. : Carte tipărită
TitluCadastru general
Mențiune de responsabilitateProf. dr. ing. Nicolae Boş
Autor
EdituraCH Beck
Locul publicăriiBucureşti
Data publicării2003
LimbaRomână
Tematicacadastru Informatii suplimentare despre cadastru
Indice CZU528.44
Detalii fiziceCarte tipărită
Paginaţie365 p.
Divizionara • 50/54
101##a rum
200##a Cadastru general
200##f Prof. dr. ing. Nicolae Boş
210##a Bucureşti
210##c CH Beck
210##d 2003
215##a 365 p.
215##c Carte tipărită
300##a In lucrarea de fata se prezinta si se discuta o parte din numeroasele si delicatele probleme legate de introducerea cadastrului general fara pretentia de a le rezolva. In selectarea lor si la extensia acordata in tratare, s-a avut in vedere importanta acestora pentru practica, respectiv masura in care ele sunt sau nu de competenta si obligatia specialistului in cadastru. In acelasi spirit sunt abordate si aspectele din domeniile de granita cu alte discipline, procedeele moderne de lucru ce tind sa se generalizeze, dar si cele clasice care vor mai dainui un timp. Cunostintele se prezinta intr-o succesiune logica, in conformitate cu desfasurarea lucrarilor si in spiritul normelor tehnice si juridice in vigoare. Speram ca maniera de organizare si prezentare sa permita urmarirea, intelegerea si retinerea notiunilor prezentate. Lucrarea este in primul rand un curs universitar ce se adreseaza studentilor facultatilor si colegiilor de profil dar si celor de alte specialitati cu preocupari in domeniu. In egala masura poate fi utila personalului din institutia cadastrului, din firmele de proiectare autorizate de ONCGC, birourile notariale, de carte funciara, agentii imobiliare s.a, care pot gasi un sprijin in rezolvarea problemelor complexe ale introducerii si intretinerii cadastrului in Romania.
606##a cadastru
675##a 528.44
686##a 50/54
700##a Boş, Nicolae

Recenzii

eBiblioPhil
Top