> > 8 strategii pentru a deveni puternică şi încrezătoare : cum să ai viaţa pe care o doreşti
8 strategii pentru a deveni puternică şi încrezătoare : cum să ai viaţa pe care o doreşti
Autor
EdituraALL
Locul publicăriiBucureşti
Data publicării2006
Categoria de subiectFemei
Tematicapsihologie individuală Informatii suplimentare despre psihologie individuală
 
Nota 0/5.00 (0 voturi)

Biblioteca mea

Notă generală

Iata ce spun femeile: Cum pot avea mai mult echilibru si timp pentru mine? Ce sa fac pentru a da sens vietii mele? As vrea sa fiu fericita, dar cum sa elimin sentimentul de vinovatie? Cum sa devin suficient de increzatoare pentru a-mi realiza visele? Cum sa am mai multa dragoste si bucurii in viata, in loc de stres permanent? Imi doresc siguranta financiara. Nu mai vreau sa am probleme financiare. Aceasta carte contine raspunsuri la toate aceste intrebari si chiar mai multe! Este o carte dedicata femeilor, tuturor femeilor. Fiecare capitol cuprinde tehnici practice si masuri de actiune usor de implementat. Veti citi si cateva povesti adevarate dominate de succes. Va veti aminti de aceasta carte, mult timp dupa ce ati citit-o. Lectiile pe care le veti invata nu vor imbogati doar spiritual, ci va vor deschide si sufletul. Fran Hewitt este orator si organizator de seminarii internationale specializate in problemele femeilor. A investit 25 de ani in ateliere de instruire pentru dezvoltare personala, organizand peste 500 de seminarii. Fran este initiatoarea programului Cercul Interior, experiment referitor la constientizarea propriei persoane si destinat femeilor din toate categoriile sociale. Fran este un orator desavarsit si o organizatoare curajoasa, care spune lucrurilor pe nume si creeaza legaturi afective cu interlocutorii sai. Printre valorile pe care le pretuieste cel mai mult se numara familia, credinta, echilibrul, linistea si munca. Les Hewitt, originar din Irlanda de Nord, este unul dintre cei mai cunoscuti consilieri de cariera din America de Nord, co-autorul si initiatorul best-seller-ului Puterea de concentrare. Este fondatorul programului Cum sa devii un campion, foarte apreciat in tarile in care se deruleaza in prezent: Statele Unite, Canada, Marea Britanie, Irlanda, Australia si Noua Zeelanda.
8 strategii pentru a deveni puternică şi încrezătoare : cum să ai viaţa pe care o doreşti [ Carte ] : cum să ai viaţa pe care ţi-o doreşti / Fran Hewitt, Les Hewitt . - Loc publicare: Bucureşti , 2006 , ALL : Hewitt, Fran : Hewitt, Les [ 730 ] . - XXIII, 304 p. : Carte tipărită
Titlu8 strategii pentru a deveni puternică şi încrezătoare : cum să ai viaţa pe care o doreşti
Alte informaţii la titlucum să ai viaţa pe care ţi-o doreşti
Mențiune de responsabilitateFran Hewitt, Les Hewitt
Mențiune de responsabilitate secundarătraducere de Roxana Bărsanu
Informaţii la titlu • Opt strategii pentru a deveni puternică și încrezătoare
• The power of focus for women [tit. orig.]
Autor
EdituraALL
Locul publicăriiBucureşti
Data publicării2006
Autor alternativ
EditorHewitt, Les Roxana - (730) Informatii suplimentare despre Hewitt, Les
LimbaRomână
Categoria de subiectFemei
Tematicapsihologie individuală Informatii suplimentare despre psihologie individuală
Indice CZU159.923
Detalii fiziceCarte tipărită
PaginaţieXXIII, 304 p.
Divizionara • 1
101##a rum
200##a 8 strategii pentru a deveni puternică şi încrezătoare : cum să ai viaţa pe care o doreşti
200##e cum să ai viaţa pe care ţi-o doreşti
200##f Fran Hewitt, Les Hewitt
200##g traducere de Roxana Bărsanu
210##a Bucureşti
210##c ALL
210##d 2006
215##a XXIII, 304 p.
215##c Carte tipărită
215##d Tip coperta:Brosata
300##a Iata ce spun femeile: Cum pot avea mai mult echilibru si timp pentru mine? Ce sa fac pentru a da sens vietii mele? As vrea sa fiu fericita, dar cum sa elimin sentimentul de vinovatie? Cum sa devin suficient de increzatoare pentru a-mi realiza visele? Cum sa am mai multa dragoste si bucurii in viata, in loc de stres permanent? Imi doresc siguranta financiara. Nu mai vreau sa am probleme financiare. Aceasta carte contine raspunsuri la toate aceste intrebari si chiar mai multe! Este o carte dedicata femeilor, tuturor femeilor. Fiecare capitol cuprinde tehnici practice si masuri de actiune usor de implementat. Veti citi si cateva povesti adevarate dominate de succes. Va veti aminti de aceasta carte, mult timp dupa ce ati citit-o. Lectiile pe care le veti invata nu vor imbogati doar spiritual, ci va vor deschide si sufletul. Fran Hewitt este orator si organizator de seminarii internationale specializate in problemele femeilor. A investit 25 de ani in ateliere de instruire pentru dezvoltare personala, organizand peste 500 de seminarii. Fran este initiatoarea programului Cercul Interior, experiment referitor la constientizarea propriei persoane si destinat femeilor din toate categoriile sociale. Fran este un orator desavarsit si o organizatoare curajoasa, care spune lucrurilor pe nume si creeaza legaturi afective cu interlocutorii sai. Printre valorile pe care le pretuieste cel mai mult se numara familia, credinta, echilibrul, linistea si munca. Les Hewitt, originar din Irlanda de Nord, este unul dintre cei mai cunoscuti consilieri de cariera din America de Nord, co-autorul si initiatorul best-seller-ului Puterea de concentrare. Este fondatorul programului Cum sa devii un campion, foarte apreciat in tarile in care se deruleaza in prezent: Statele Unite, Canada, Marea Britanie, Irlanda, Australia si Noua Zeelanda.
517##a Opt strategii pentru a deveni puternică și încrezătoare
517##a The power of focus for women [tit. orig.]
606##a psihologie individuală
615##a Femei
675##a 159.923
686##a 1
700##a Hewitt, Fran
701##a Hewitt
702##a Hewitt, Les
702##b Roxana
702##4 730

Recenzii

eBiblioPhil
Top