> > 11 alternative profitabile la CMI conform Codului fiscal in vigoare - CD
11 alternative profitabile la CMI conform Codului fiscal in vigoare - CD
Autor
EdituraRentrop & Straton
Data publicării2012
 
Nota 0/5.00 (0 voturi)

Biblioteca mea

Notă generală

Angajarea cu Contract Individual de Munca ne lasa fara (aproximativ) 30% din venituri. Putem sa schimbam asta si sa ramanem (in acelasi timp) in perfecta legalitate? Noi va spunem ca Da si va aratam Cum In esenta, in cadrul acestei lucrari gasiti (pentru dvs. si angajatii dvs.) raspunsul la intrebarea daca tot muncim, cum putem ramane cu mai multi bani in buzunar la aceeasi suma bruta ? Atentie: dat fiind ca informatiile din aceasta lucrare sunt sensibile pentru ANAF si/ sau ITM, ea va circula intr-un cadru restrans si poate fi comandata exclusiv de catre abonatiila produselesi newsletterelenoastre. Au fost editate doar 258 de lucrari, intr-un tiraj pe circuit inchis. CD-ul contine 11 alternative legale si financiar avantajoase la Contractul de Munca ! In total sunt 235 de pagini cu explicatii, modele si comentarii legale ale expertilor.
11 alternative profitabile la CMI conform Codului fiscal in vigoare - CD [ Carte ] , 2012 , Rentrop & Straton : Horatiu Sasu
Titlu11 alternative profitabile la CMI conform Codului fiscal in vigoare - CD
Autor
EdituraRentrop & Straton
Data publicării2012
200##a 11 alternative profitabile la CMI conform Codului fiscal in vigoare - CD
210##c Rentrop & Straton
210##d 2012
215##d Tip coperta:Brosata
300##a Angajarea cu Contract Individual de Munca ne lasa fara (aproximativ) 30% din venituri. Putem sa schimbam asta si sa ramanem (in acelasi timp) in perfecta legalitate? Noi va spunem ca Da si va aratam Cum In esenta, in cadrul acestei lucrari gasiti (pentru dvs. si angajatii dvs.) raspunsul la intrebarea daca tot muncim, cum putem ramane cu mai multi bani in buzunar la aceeasi suma bruta ? Atentie: dat fiind ca informatiile din aceasta lucrare sunt sensibile pentru ANAF si/ sau ITM, ea va circula intr-un cadru restrans si poate fi comandata exclusiv de catre abonatiila produselesi newsletterelenoastre. Au fost editate doar 258 de lucrari, intr-un tiraj pe circuit inchis. CD-ul contine 11 alternative legale si financiar avantajoase la Contractul de Munca ! In total sunt 235 de pagini cu explicatii, modele si comentarii legale ale expertilor.
700##a Horatiu Sasu

Recenzii

eBiblioPhil
Top